Personal care отдел на пасажерски кораб

Видяна: 19240 Етикети: Salon Manager, Beautician, Hair Stylist, Massage Therapist, Cosmetologist

Personal care отдел на пасажерски кораб

Почти всички луксозни круизни кораби, на борда имат салони за красота и СПА центрове, където пътниците могат да получат пълна гама от услуги, вариращи от арома терапии за лице и тяло, масажи, кални бани до стилизиране на косата. Дори и малките круизни кораби вече наемат специалисти по красотата и грижа за кожата, които да привличат все повече и повече туристи. Салоните за красота на круизните кораби обикновено наема сертифицирани и опитни професионалисти, които имат знания и опит в използването на най-новите технологии за красота. Важните длъжности в салонния отдел включват салонен управител, помощник мениджъри, козметици, козметолози, стилисти, масажисти, терапевти и маникюристи.

 

Salon Manager

Salon Manager ръководицялостната дейност в салона за красота и гарантира удовлетвореността на пътниците, чакащи козметичните услуги.

 

Assistant Salon Manager

Assistant Salon Manager докладвана салонния управител и е отговорен за управлението на ежедневните операции в рамките на салона за красота. Той може да бъде повишен в позицията на салонен управител.

 

Beautician

Beautician насочват и предлагат широка гама от козметични процедури на пътниците.

 

Hair Stylist

Позицията на стилисти изисква богат опит и сертификат по фризьорство.

 

Massage Therapist

Massage Therapistтрябва да бъде квалифициран в шведския масаж и допълнителна квалификация като ароматерапия, шиацу, рефлексология, Рейки Изцеление или спортна терапия.

 

Cosmetologist

Дългогодишен опит в салон за красота се изисква за тази позиция.

 

Nail Technicians

Кандидатите за тази работа трябва да са завършили курс за обучение за   специалните техники за грижа за ноктите.

Добави в SvejoНай-четено